Din varukorg ()
cload

Betala enkelt och säkert med Klarna

Vilka är Barebells

Av: Linda Gustafsson 2020-01-08 09:00 0 kommentarer

Att träna blir allt mer populärt och i samband med det så blir fler och fler medvetna om vad de stoppar i sig. En viktig del som kan var svår att uppnå när man tränar är att man ska få i sig tillräckligt med protein. Det är många som har varit skeptiska till såkallade barer och andra tillskott då vissa varumärken visat sig vara mindre nyttiga än vad som utlovats. Men om du äter något från Barebells så kan du vara säker på att du får i dig rena och smakfulla produkter då de aldrig kompromissar på varken smaken eller produktkvalitén.

Barebells har funnits sedan 2016 och är marknadsledande inom proteinberikande alternativ i Sverige. Deras produkter är fantastiska att äta som de är men tycker man om att baka så har de fullt med recept på sin hemsida för alla tillfällen, från desserter till proteinbröd.

 

Hungrig eller bara sugen på något från Barebells

Vet du inte vad Barebells erbjuder så har du en magisk värld att vänta. Barebells erbjuder produkter i alla former och smaker för alla tillfällen. Vill man ha allt i ett är deras Barebells protein core bar det självklara valet. Utsidan är gjord av chokladkrisp med en insida av krämigt protein utan tillsatt socker. Kärnan är den sista ingrediensen som utlovar en magisk smakupplevelse. Vill man ha en enklare bar är det en av deras åtta klassiska Barebells protein bars som passar för i sig något lättare. Den senast släppta är Lemon Curd som snabbt blivit en favorit bland många. Är det fredagkväll och du ska bjuda på efterrätt eller bara är glassugen så är det Barebells protein ice cream på pinne eller Barebells protein ice cream tubs i en glassbägare som gäller. Smakerna som erbjuds på pinnar är Caramel Cashew, Hasselnöt och Nougat och Saltig jordnöt.

Idag finns sex olika smaker som glassbägare och vill man festa till det extra så kan man toppa med deras oemotståndliga såser choklad- och karamell eller hasselnöt och choklad. Utöver detta så finns en hasselnötskräm att tillgå om man är ute efter att addera något extra. Är man sugen på något gott men inte så kallt så är det Barebells protein crispies med smak av jordgubbe och vitchoklad eller bara choklad som är det självklara valet. Ibland blir det inte som man har tänkt sig och man hinner kanske inte med frukost eller lunch då passar en av deras sju laktosfria Barebells milkshakes, perfekta att dricka på vägen.

Barebells protein

Ett lättillgängligt tillskott i vardagen

När du är ute på språng så kommer du se att Barebells finns på de flera platser såsom caféer, gym, servicehandel, dagligvaruhandeln samt i flera onlinebutiker. Vi på Atletbutiken erbjuder dessutom ett brett sortiment av Barebells produkter och är alltid snabba med nya produktsläpp.

 

Barebells Milkshake


Äldre inlägg Nyare inlägg

Nyhetsbrev

Jag godkänner Atletbutikens

Senaste inläggen