Din varukorg ()
cload

Betala enkelt och säkert med Klarna

Recept Proteinfluff god & nyttig av proteinpulver | Atletbutiken

Av: Linda Gustafsson 2021-09-06 08:00 0 kommentarer

Recept Proteinfluff god & nyttig av proteinpulver

1 skopa casein eller vassle från Swedish Supplements , jag hade whey i smak vanilla gelato (vassle blir ”gräddigt”, casein blir som mousse tycker jag. Båda är lika gott!)
Lite vatten

Proteinfluff Recept - Snabbt och nyttigt

Blanda en skopa med lite, lite vatten i en bunke och vispa ihop till ett fluff. Ha hellre för lite vatten och häv i mer i efterhand. Jag vispar med en ballongvisp och det går ganska fort! Hemligheten med ett riktigt gott fluff är att frysa den en liten stund innan servering. Här serverade jag med en halv skivad banan och riskakor med chokladsås från barebells.


Äldre inlägg Nyare inlägg

Nyhetsbrev

Jag godkänner Atletbutikens

Senaste inläggen