Din varukorg ()
cload

Betala enkelt och säkert med Klarna

atletbutiken-butik-kosttillskott-traningsutrustning

Atletbutiken butik i Solna

VÄLKOMNA IN TILL VÅR BUTIK I SOLNA

I vår fysiska butik i Solna hittas allt som finns på vår e-handel förutom träningsredskap som är beställningsvara. Vi har ett stort utbud av kosttillskott och träningsutrustning i butik oavsett om din sport är tyngdlyftning, styrkelyft IPF eller annan funktionell träning. Personalen som jobbar hos oss ska alltid vara uppdaterade gällande det senaste inom träningstrender och uppdaterade gällande utrustning och olika ingredienser i kosttillskott. Oavsett vad dina mål är som kund hos oss kommer vi att kunna rekommendera, ge förslag och se till att du är nöjd när du går härifrån, då vår vision är att ha något för alla. Vår policy är att oavsett vem du är, så gör vi vårt yttersta för att dina behov och önskemål ska bli uppfyllda. Oavsett nivå behandlas alla lika och alla frågor gällande våra produkter är välkomna.

 

Handla online och hämta i butik

Vår butik är strategiskt placerad i Stockholm, närmare bestämt i Solna som ligger ca 10 min med bil från Stockholms centrala delar. Runt vår butik finner du goda parkeringsmöjligheter om du kommer med bil. Det går även bra att ta sig till oss genom kommunala medel så som buss, tunnelbana eller tvärbana. Kommer du med tunnelbana rekommenderar vi blå linje (mot Akalla) till Näckrosens hållplats och sen utgång mot Råsundavägen. Kommer du med buss rekomenderar vi förbindelse 515 och avstigning vid hållplats Näckrosen. Här kan du se vilken resväg som passar dig bäst

För att underlätta för dig som kund har du möjlighet att handla online och sen hämta ut dina produkter i våran butik. Detta gör att du har möjlighet att få dina produkter på en gång samtidigt som du kan dela upp eller handla på faktura med Klarna.

 

 

ÖPPETTIDER

Mån - Fre  11:00 - 18:00
Lör 11:00 - 15:00
Söndag STÄNGT

 

 KONTAKT

Atletbutiken AB
Råsundavägen 157
169 36 Solna

KONTAKTA OSS